Køresportens sponsor


Sport koster penge, sport samler folk og folk har penge og et forbrug. Derfor kan firmaer og forretningsfolk have brug for sporten, og gøre brug af sporten, for at gøre opmærksom på sig selv eller en vare.
Vi er så heldig i køresporten at nogen har valgt at bruge vores sport for at prøve at gøre opmærksom på sig selv, eller komme i forbindelse med et segment inden for hestesporten som man ellers ikke ville komme i kontakt med.
Her på siden optager vi logo, reklame for firmaer eller personer som har lavet aftaler med foreninger eller selskaber under Dansk Køre Forbund.
Medlemmer af foreninger og selskaber under Dansk Køre Forbund opfordres til at se på siden af og til, om der er nogle af der her firmaer eller personer der tilbyder noget man har brug for eller kan bruge, og så benytte firmaerne, husk at fortælle at man har fundet dem via køresporten.
Som udgangspunkt er reklamen, logoet her i 4 måneder, med mindre det er en aftaler der strækker sig over længere tid, eller har en tidshorisont som tema eller lignede. Der vil fra tid til anden blive gjort opmærksom på siden, på diverse sociale midier.

Ved at klikke på logoerne kommer man videre til hjemmesiderne. 

Dansk Køre Selskab 

Jubilæums års sponsor: 

brogaarden

 

Sponsor til det internationale stævne. 

  barslund CND-vindylux
  It - team Netw ark Klindt
KonditorBager-knapstrup køgebugt anlægsgarner
Net-op Nord-vest box
Sander-skilte-reklame  
   
   

Sjællands Sportskuske: 

Cup sponsor: 

arden